Cele mai bune smartwatchuri de damă 

Taguri: Cele mai bune | Pentru femei | Smartwatch

1.12.2020 | 9 MIN

"Doamne, e o simplă bucată de plastic. Eu nu port așa ceva. Doar trebuie să arate cumva." Sunt sigur că mai mai mulți bărbați și-a auzit iubita spunând așa ceva în fața unei vitrine cu ceasuri. Femeia încearcă al cincisprezecelea model, bărbatul bate nervos din picior, ceea ce o enervează pe femeie poate chiar mai mult decât faptul că încă nu a găsit ceva pe gustul ei. Femeile sunt pur și simplu "creaturi estetice" și nu le putem învinovăți pentru asta. De aceea, am ales 6 dintre cele mai elegante smartwatchuri de damă, care vor atinge o coardă estetică imaginară (sau de neimaginat?) a unei femei.

În acest articol, nu ne-am limitat în funcție de preț. Dacă doriți modele sub 1.200 lei, iată articolul:

Cele mai bune smartwatchuri de damă (la prețuri accesibile)
27.5.2022
Cele mai bune smartwatchuri de damă (la prețuri accesibile)

(1) Garmin VivoActive 4S – sportivul în haine elegante

Unul dintre cele mai populare sporttestere de damă, la care multe doamne aspiră. Nu se poate spune că VivoActive 4S este un ceas sportiv în trup și suflet. În acest caz, doar în spirit. Carcasa ceasului păstrează cantitatea ideală de eleganță. Nu este prevăzut cu tot felul de ornamente inutile, ci doar arată bine.

Știați că fiecare femeie își petrece 2 ani din viață căutându-și portofelul în poșetă? Nu-i așa? Poate pentru că nu este adevărat. Dar dacă cineva ar face cercetări în acest sens, s-ar putea foarte bine să se dovedească a fi adevărat. Acesta este motivul pentru care acest ceas preferă să ofere plata fără contact Garmin Pay. Doar puneți încheietura mâinii pe terminal și ați terminat.

Ceasul este controlat de un display tactil LCD transflectiv și se poate lăuda cu o autonomie de până la o săptămână. Sufletele sportive vor aprecia monitorizarea detaliată a activității sportive și playerul de muzică (fie din memoria ceasului, fie din serviciile de streaming, cum ar fi Spotify).

Displayul LCD transflectiv este unul dintre cele mai comune tipuri de display pentru smartwatch-uri. Acesta este iluminat permanent, are o lizibilitate perfectă în lumina soarelui (nu reflectă razele soarelui, ci le folosește pentru a se ilumina) și nu afectează durata de viață a bateriei. Cu toate acestea, unii ar putea considera că este puțin întunecat și necontrastant.

Garmin se străduiește să se adreseze femeilor de toate gusturile, motiv pentru care VivoActive 4S este disponibil într-un total de patru nuanțe diferite – albrozul prăfuit, gri şi negru.

Garmin VivoActive 4S este potrivit pentru sportiva care apreciază funcțiile smart city.

Brandul Garmin oferă o monitorizare cu adevărat detaliată a activității sportive și puține branduri pot concura cu acesta. În plus, VivoActive 4S sunt dotate cu funcții smart, cum ar fi plata fără contact și un player de muzică pe care multe femei le vor aprecia în viața de zi cu zi.

Garmin VivoActive 4 recenzii: sporttesterul universal pentru sportivi de agrement, olimpic
23.3.2022
Garmin VivoActive 4 recenzii: sporttesterul universal pentru sportivi de agrement, olimpic

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

are o autonomie lăudabilă a bateriei
oferă monitorizarea detaliată tipică Garmin a activității sportive
oferă plăți fără contact și player de muzică

display necontrastant

Toate variantele Garmin VivoActive 4.

Ca o alternativă Garmin Venu 2, care dispune de echipamente funcționale identice, dar are un display AMOLED cu un contrast mai mare și culori bogate.

(2) Samsung Galaxy Watch 5 – Pe valul smart

Unul dintre ceasurile cu adevărat elegante – Samsung Galaxy Watch 5. Poate că de vină este conexiunea plăcută a curelelor cu carcasa sau utilizarea majoritară a oțelului. Poate că nu contează cu adevărat. Doar că Samsung a acționat corect.

[[M3770]]

[[230027]]

Acest ceas smart este controlat de un display tactil AMOLED combinat cu o lunetă rotativă digitală. Mulți utilizatori vor aprecia capacitatea de a efectua apeluri direct de pe ceas atunci când telefonul se află în raza de acțiune a Bluetooth. De asemenea, vă veți bucura (sau nu) de estimarea grăsimii, a mușchilor și a apei din corp sau de măsurarea ECG.

Displayul AMOLED este al doilea tip de display utilizat în cazul smartwatchurilor. Aceste afișaje se sting de obicei pentru că sunt foarte consumatoare de energie și, dacă ar fi permanent aprinse, durata de viață a bateriei ar scădea rapid. Pe de altă parte, în comparație cu un display LCD, acesta oferă un contrast puternic și o saturație a culorilor. Un display AMOLED reflectă de obicei lumina directă a soarelui și, prin urmare, displayul se va întuneca foarte mult la soare.

În plus, desigur, acestea pot monitoriza activitățile sportive, oferă un player de muzică și Google Pay fără contact.

Pentru unii, durata de viață a bateriei de două zile poate fi un minus. Dar la ce să ne așteptăm. Ceasul este plin de funcții și are un display AMOLED foarte sofisticat (și consumator de energie). Pentru asta, trebuie să sacrifice ceva.

Samsung Galaxy Watch este un ceas potrivit pentru femeia care caută un ceas cu adevărat elegant, plin de funcții inteligente, dar care nu are nevoie de o urmărire absolut detaliată a activității sportive.

Ceasul Samsung nu este un tester sportiv veritabil, dar este suficient pentru monitorizarea de bază a activității sportive. Principalele sale avantaje sunt funcțiile urbane inteligente și suportul larg pentru diverse aplicații pe care le puteți folosi pentru a vă îmbogăți ceasul. Un alt mare plus este cu siguranță capacitatea de a efectua apeluri telefonice direct de pe ceas.

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

design elegant
controlabil prin lunetă rotativă
efectuarea apelurilor direct de pe ceas
plata fără contact
ECG, măsurarea presiunii sau estimarea grăsimii, a mușchilor și a apei în organism

doar două zile durata de viață a bateriei

Toate variantele Samsung Galaxy Watch 5.

(3) Garmin VivoMove 3 – smart cu o doză de clasicism

Ace analogice și instincte smart? Și asta e posibil. Garmin a creat, de asemenea, un partener smart pentru femeile care caută un aspect ceva mai conservator, accentuat cu un pic de clasic - acele ceasului. Garmin Vivomove 3. Și bineînțeles, a adăugat modelului doza necesară de eleganță.

Deși la prima vedere ceasul dă impresia de "clasic", nu veți găsi un mecanism de ceas în carcasă. De fapt, sub acele ceasului se află un mic display AMOLED care controlează ceasul. Ceasul oferă monitorizarea activității sportive, controlul playerului de muzică de pe telefonul mobil, precum și plăți fără contact. Dacă vi se pare inutilă plata contactless, VivoMove este disponibil și într-o versiune mai ieftină, fără Garmin Pay.

Pod analogovými ručkami se skrývá malinkatý displej, který není úplně ostrý, ale aspoň neruší celkový vzhled.

Sub acele analogice se află un display mic, care nu este destul de clar, dar cel puțin nu distrage atenția de la aspectul general.

Garmin VivoMove 3 promite tot ce este mai bun de la Garmin cu o carcasă conservatoare, care va fi apreciată de femeile care sunt mai degrabă adepte ale modelelor clasice vechi (de altfel, pentru unele, reușite). În plus, unele versiuni nu sunt prevăzute cu o curea din silicon, ci cu o curea din material textil pe care multe femei o vor aprecia.

unul dintre puținele modele care combină funcțiile inteligente și acele analogice
o versiune mai scumpă cu plăți fără contact și o versiune mai ieftină fără această funcție
versiune cu o curea din material textil

ecranul AMOLED ascuns, este atât de mic încât poate fi dificil de utilizat
există mult spațiu între sticlă și cadran, iar amprentele digitale sunt vizibile la lumină

(4) Garmin Venu SQ 2 – Pătrate, pătrate și iar pătrate...

Ceasurile pătrate sunt la modă în acest moment. Garmin-urile erau deja la modă la începutul acestui mileniu, dar "tendința de a fi la modă" a fost cu siguranță inițiată de Apple Watches. Garmin nu a putut fi lăsat în urmă și s-a adresat clienților cu un plus de stil Garmin Venu SQ 2.

[[230379]]

Acest ceas oferă pachetul clasic Garmin - o grămadă de senzori, o monitorizare excelentă a activității sportive și, ca un bonus frumos, funcții inteligente, cum ar fi plata fără contact și un player de muzică. Cu toate acestea, dacă considerați că playerul nu este necesar, Venu SQ este disponibil și într-o versiune mai ieftină fără el. Bateria ascunsă în carcasa pătrată oferă o autonomie de șase zile.

Garmin Venu SQ recenzie: Corpul Apple Watch, inima Garmin
23.3.2022
Garmin Venu SQ recenzie: Corpul Apple Watch, inima Garmin

Unele persoane pot fi deranjate de manevrarea ocazională mai slabă a diplayului, dar acest lucru este adesea mai mult o chestiune de obișnuință.

Garmin Venu SQ 2 va fi cu siguranță apreciat de oricine care are un fler pentru un design modern, care să profite atât de caracteristicile sportive, cât și de o cantitate sănătoasă de funcții inteligente.

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

design pătrat modern
monitorizarea detaliată a activității sportive
două versiuni - mai scump cu music player, mai ieftin fără

exploatarea ocazională mai slabă a ecranului tactil

Toate variantele Garmin Venu SQ 2.

(5) Apple Watch 8 – Un pariu pe securitatea mărului

Are rost să prezentăm Apple Watch 8? A devenit un simbol în domeniul său și toată lumea îl va recunoaște. Din punct de vedere al designului, nu iese în evidență, dar are totuși o aură de exclusivitate.

[[230921]]

Dar de asemenea, are foarte multe funcții - răspunde la mesaje, răspunde la apeluri, înregistrează activitatea sportivă, măsoară ECG-ul... cam tot ceea ce oferă smartwatchurile actuale. Calitatea execuției este foarte bună și totul se potrivește foarte bine.

Este important de menționat că acest smartwatch se asociază doar cu un iPhone. Dar are avantajele sale. Comunicarea este excelentă între aceste dispozitive și orice aplicații pe care le aveți pe telefon se vor instala automat și pe ceas.

Ei bine, iarăși este vorba de autonomia bateriei. Ecranul superb și multitudinea de funcții trebuie să își pună amprenta. Apple Watch-urile au o autonomie de două zile.

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

răspuns la mesaje prin dictare
posibilitatea de a telefona
ecran frumos
gamă largă de senzori, inclusiv ECG sau pulsoximetru
plata fără contact

durata scurtă de viață a bateriei

Toate variantele Apple Watch 8.

(6) Garmin Fenix 7S – pontul elegant

Aşa "ceva" în rândurile Garmin. Așa se poate prezenta modelul Garmin Fenix 7. Cea mai mică versiune a sa (7S) se adresează, de asemenea, încheieturilor de mână ale femeilor, nu doar prin dimensiunile sale mai mici, ci și prin designul său atractiv.

[[217901]]

Din punct de vedere funcțional, acest ceas va fi utilizat de puține femei. Și nu intenționez să pun femeile la pământ. Are atât de multe funcții încât este nevoie de foarte mult timp pentru a trece cu mâna prin toate funcțiile acestui ceas. Dar este foarte posibil să fie unul dintre cele mai bune smartwatchuri de pe piață, așa că, dacă vreţi să-i cumpăraţi soției dvs. cel mai bun ceas, vă rog, luaţi-l de aici.

Monitorizarea foarte detaliată a activității sportive, hărți detaliate pe dispozitiv (inclusiv hărți ale terenurilor de golf și ale stațiunilor de schi), precum și plăți fără contact și un player de muzică (inclusiv servicii de streaming, cum ar fi Spotify). Toate acestea și multe altele. Dar cu acest dispozitiv, enumerarea lor ar dura o veșnicie. Aș recomanda mai degrabă o recenzie.

[[M2450]]

Chiar și cu atât de multe funcții, Garmin a ajuns la o durată de viață a bateriei impresionantă de paisprezece zile.

Mii de funcții sunt ambalate într-o carcasă din titan combinată cu o curea din silicon care se atașează la carcasa ceasului cu ajutorul unui sistem Quick-Fit.

Sistemul Quick-Fit este un tip de fixare a curelei pe ceas. Cu acest tip, nu este nevoie de instrumente pentru a îndepărta cureaua de pe ceas. Cureaua este atașată cu un "clip" special care poate fi îndepărtat cu ușurință și o puteți înlocui rapid și convenabil cu alta. Femeile vor aprecia acest lucru atunci când se asortează cu ținuta aleasă. :)

Garmin Fenix 7S este singurul model de pe această listă care este controlat prin butoane. Deși poate părea un control preistoric, acesta are avantajele sale. Ați încercat să folosiți displayul tactil în frig, în ploaie, cu mâinile transpirate sau cu mănuși? Cred că veți găsi comenzile "preistorice" destul de utile.

Aș recomanda Garmin Fenix 7S unei sportive care poate folosi o parte decentă din toate funcțiile acestui dispozitiv. Ei bine, sau pur și simplu pentru o femeie căreia îi place și chiar este recunăscătoare că deține ceea ce este (sperăm) mai bun pe piață. Ei bine... Sau pentru o femeie care are un soț care o iubește suficient de mult încât să îl ia în considerare drept cadou (în ciuda prețului mai mare). Dar merită banii, serios, nu glumesc. :)

Argumentele pro și contra ale acestui model includ:

hărți detaliate
plată fără contact și player de muzică
disponibil și cu baterie solară (prelungește durata de viață a bateriei)
sunt disponibile atât versiuni din safir, cât și din sticlă minerală
îndeplinesc standardul militar de durabilitate

greutatea de 63 de grame poate fi prea mare pentru unii

Toate variantele Garmin Fenix 7S.

Șase modele cu o bună doză de inteligență și eleganță. Deci, care credeți că funcționează cel mai bine cu aceste două atribute?

Ceasurile menționate în articol