» Blog » Amazfit

Amazfit Falcon introducere - Lovitură de exterior cu o doză potrivită de eleganță!

Taguri: Prezentare | Amazfit | Smartwatch

19.10.2022 | 4 MIN

Un smartwatch multisport premium care depășește orice limită. Așa descrie Amazfit noul său ceas Amazfit Falcon. Și știți ceva? Are dreptate! Această piesă este într-adevăr specială!

Recent, Amazfit a lansat noile ceasuri GTS 4 și GTR 4, care se potrivesc perfect cu stilul lor - un smartwatch urban cu câteva caracteristici sportive. Dar acum, brandul depășește limitele cu un model complet outdoor, de care nici măcar brandurile erudite de sporttesting nu s-ar simți stânjenite.

Amazfit GTS 4 recenzie - Dacă Apple Watch ar vorbi în chineză
14.10.2022
Amazfit GTS 4 recenzie - Dacă Apple Watch ar vorbi în chineză

Principalele caracteristici ale modelului:

  • Carcasa din titan cu cristal de safir
  • Display AMOLED
  • Durata de viață a bateriei de 14 zile
  • Bandă dublă + 6 sisteme de satelit
  • Navigare în curbă
  • Rezistență la apă 20 ATM
  • Planuri de antrenament Zepp Coach
  • Toate funcțiile inteligente pe care le așteptăm de la Amazfit

 Amazfit T-Rex 2 recenzie – Greul pe încheietura mâinii
30.6.2022
Amazfit T-Rex 2 recenzie – Greul pe încheietura mâinii

Design outdoor cu o doză de eleganță

La prima vedere ceasul m-a captivat la propriu și la figurat. Designul outdoor, cu o doză de eleganță, poate fi simțit de la kilometri distanță. Carcasa complet din titan este împodobită cu o lunetă cu șase șuruburi corespunzătoare (ar putea fi o imitație a lui Fenix 6?). O " fâșie " roșie în jurul lunetei adaugă eleganță ceasului. Chiar sub ea, există, de asemenea, 4 butoane din titan plasate în jurul perimetrului, ceea ce oferă un control dublu care poate fi util în timpul activităților sportive.

Dacă ne uităm la marginea dintre carcasă și afișaj, există o scală cu VO2 Max pe o parte și scorul PAI pe cealaltă parte. Pe cadran, putem vedea că există un ac care indică valorile obținute. Nu am văzut această modificare decât la Garmin Marq Athlete și la cel de-al doilea model din generația sa.

Carcasa este conectată la o curea cu aspect solid, realizată dintr-un material numit "silicon lichid". Probabil că este vorba de un fel de silicon care are legătură cu vreun anumit tip de lichid.:-) Cu toate acestea, lățimea este de 22 mm și a fost prevăzut cu un sistem Quick Release. Ce păcat că nu au folosit QuickFit, pe care îl vedem pe modele similare de la alte branduri.

Greutatea ceasului este de 64 de grame fără curea, ceea ce este destul de confortabil cu carcasa din titan. Și, sincer, îmi place foarte mult carcasa din titan!

Combinație de AMOLED și safir

O altă noutate pentru acest model este combinația dintre un display AMOLED și o sticlă de safir, unde această combinație este folosită probabil pentru prima dată în existența companiei.

Rezoluția displayului este de 416 x 416, iar dimensiunea este de 1,28". Pentru a completa datele, displayul are o finețe de 326 PPI și o luminanță de o mie de nits, ceea ce îl face vizibil poate chiar și pe vârfurile însorite ale Himalayei. Din fotografii, se poate vedea că nu se pierde calitatea legendară a displayurilor Amazfit, așa că abia aștept să văd realitatea.

Toate caracteristicile senzorului subliniate de o autonomie excelentă a bateriei

În ceea ce privește senzorii, ceasul are tot ce vă trebuie pentru orice cursă de trail sau drumeție în jurul dealului de vis. Și anume un barometru, un accelerometru, o busolă, un giroscop, un senzor de lumină ambientală, un monitor de ritm cardiac și un GPS.

În ceea ce privește GPS-ul, așa cum se întâmplă în acest an, acesta este dual-band și poate atrage până la 6 sisteme de sateliți în același timp. Iar Amazfit se laudă că ceasul ar trebui să fie precis chiar și în ansambluri de clădiri înalte. Dar vom afla mai târziu cum va decurge acest lucru.

Toate aceste caracteristici pot menține ceasul în funcțiune timp de până la 14 zile în modul smartwatch și până la 38 de ore cu GPS-ul pornit la secundă.

Toate dotările sportive

150 de modelele sport  vă indică faptul că aceasta se va transforma într-un model sportiv. Deși nu veți folosi mai mult de 10 dintre ele, Amazfit încearcă să se gândească la toată lumea. Apoi, există noutatea navigației în curbe, pe care am văzut-o pentru prima dată cu T-Rex 2, și Zepp Coach, care vă va permite să vă depășiți limitele sportive. Capacitatea de a transfera instantaneu antrenamentele pe Strava sau Adidas Running este cu siguranță o plăcere.

De asemenea, ceasul va fi capabil să detecteze timpul de recuperare, valoarea VO2 Max, sarcina de antrenament și să transfere totul împreună cu sarcina zilnică într-un scor PAI. Revoluția este apoi posibilitatea de a conecta o curea toracică și un wattmetru, ceva ce așteptam de atâta timp! Și în sfârșit a sosit!

Aștept cu nerăbdare, în special, antrenorul sportiv îmbunătățit cu inteligență artificială și capacitatea de conexiune la centura de piept.

Smart fără apel telefonic

A moștenit aproape totul de la toate modelele Amazfit. Muzică direct de pe dispozitiv, notificări (doar pentru Android), vremea, cronometru și așa mai departe... Singurul lucru care nu a fost inclus în dispozitiv este difuzorul, așa că nu puteți efectua apeluri de pe ceas și trebuie să folosiți căști Bluetooth pentru muzică.

Malý výčet chytrých funkcí, které najdete v hodinkách

O mică listă de funcții inteligente pe care le veiți găsi în ceasul dvs.

Iar în ceea ce privește funcțiile de fitness, acesta vine standard cu ritm cardiac în timpul zilei și al nopții, numărarea pașilor, calorii, somn și măsurarea printr-o singură atingere, unde ceasul măsoară ritmul cardiac mediu, SpO2, stresul și ritmul respirator în 45 de secunde.

Sentimente? Excelent până acum!

Avem aici un model outdoor care își propune cu siguranță (atât ca preț, cât și ca parametri) să se impună în fața concurenței. În ceea ce privește aspectul, materialele și dotările, nu am nimic de reproșat, așa că aștept cu nerăbdare realitatea. Deocamdată, sunt încântat de model și îmi doresc din tot sufletul ca entuziasmul meu să nu-și piardă din intensitate atunci când voi pune mâna pe el.