» Blog » Garmin

Garmin Smartwatches - Ghid de selecție

Taguri: Ghid de selecție | Garmin | Smartwatch

29.11.2022 | 2 MIN

Garmin. Un brand din ce în ce mai popular care are atât de multe modele încât ar fi nevoie de antrenament pentru a alege. Dar poate că ghidul nostru de selecție vă va ajuta.

Fiecare are cerințe ușor diferite pentru un smartwatch Garmin. Am găsit câteva moduri de a alege, iar tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe articolele din această categorie pentru a găsi modelul potrivit pentru dumneavoastră.

Sunteți genul de persoană care alege după:

1) Aleg prin focalizare

De cele mai multe ori există două tipuri de oameni și smartwatchuri în consecință. Prima categorie este cea a smartwatchurilor, care reprezintă o extensie a telefonului și oferă funcții precum plata fără contact, player de muzică și apeluri telefonice. Mai ales cu designul său, nu va deranja atât în timpul unei plimbări de după-amiază, cât și la o întâlnire de afaceri. Dar acestea sunt, de asemenea, capabile să monitorizeze unele sporturi recreative. Cel mai adesea sunt numite smartwatchuri pentru oraș. Căutați ceva de genul acesta? Faceți clic pe articolul de mai jos.

Al doilea grup este reprezentat de smartwatchuri sport. Aceste smartwatchuri se concentrează în primul rând pe antrenamentul dvs. și arată ca atare. De cele mai multe ori, acestea sunt mai robuste, au o durată de viață mai lungă a bateriei și poate că sunt mai puțin dotate cu unele dintre acele funcții inteligente. Dar modelele superioare au și funcțiile inteligente pe care le au ceasurile din categoria de mai sus.

6 NEJ: ceasuri inteligente Garmin pentru sportivi
31.10.2022
6 NEJ: ceasuri inteligente Garmin pentru sportivi

2) Aleg în funcție de sport

Nu vă doriți un smartwatch oarecare pentru sport, ci unul pentru dumneavoastră? Fie că sunteți scafandru, zburător, alergător sau jucător de golf, Garmin are un smartwatch pentru aceste sporturi și pentru multe alte sporturi.

Smartwatch-uri Garmin pentru sporturi specifice
29.9.2022
Smartwatch-uri Garmin pentru sporturi specifice

3)Aleg după aspect

Să recunoaștem, cu toții alegem după aparențe. Doar că unii oameni aleg mai mult, iar alții mai puțin. Sunteți tipul de om care are mai multe șanse de a se decide mai greu? Vizualizați galeria noastră!

4) Aleg în funcție de durata de viață a bateriei

Solicitarea a fost clară: autonomie bună a bateriei. Avem un articol special și despre asta.

6 NEJ: Ceasul inteligent Garmin cu cea mai lungă durată de viață a bateriei
7.11.2022
6 NEJ: Ceasul inteligent Garmin cu cea mai lungă durată de viață a bateriei

5) Aleg după popularitate

Uneori, cele mai complexe probleme au cele mai simple soluții. Una dintre cele mai simple este să alegeți în funcție de popularitate. Există un motiv pentru care unele smartwatchuri Garmin se vând. Și am analizat motivele popularității în articolul de mai jos.

6 NEJ: Cea mai populară serie Garmin
16.4.2024
6 NEJ: Cea mai populară serie Garmin